foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
+30.2421421124
info@liquidminds.gr

Turning your consept in to reality

To E-shop Pack είναι ενα πακέτο κατάλληλο για μικρες,μεσαιες επιχειρήσεις και ιδιώτες. Προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσετε μία ιστοσελίδα με δικό σας domain name με κατάληξη .gr. Επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε στην ιστοσελίδα σας αρχεία (δηλαδή φωτογραφίες, εικόνες, βίντεο, αρχεία κειμένου, αρχεία ήχου) με συνολικό μέγεθος έως και 5000 Mega Bytes(MB). Με το E-shop Pack μπορείτε να έχετε έως 10 σελιδες, και μέχρι Unlimted διαφορετικούς λογαριασμούς e-mail με το δικό σας domain name (π.χ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).  
Development  
> Πλήρως Δυναμικό Site Ναι Το Web Site σας θα είναι πλήρως δυναμικό. Θα μπορείτε να διαχειρίζεσται με πολύ εύκολο τρόπο τις σελίδες, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή οτιδήποτε άλλο δημοσιεύετε στο site. Δηλαδή, Θα μπορείτε να ανανεώνωσετε τα πάντα στο site σας μόνοι σας, σε πραγματικό χρόνο και χωρίς κόστος.
> Σελίδες έως 10 απο Απεριόριστες Ειναι ο μέγιστος αριθμός σελίδων που κατασκευάζουμε για το site σας σ'αυτό το πακέτο. Η δυνατότητα του Web Site σας είναι για απεριόριστες σελίδες, Περισσότερες σελίδες μπορούν να κατασκευαστούν στο μέλλον ή με διαφορετική συμφωνία.
> Template Έτοιμο (Ready) Το Template ειναι η τελική μορφή - εμφάνιση του ιστοτόπου σας. Μπορείτε να διαλέξετε ενα έτοιμο Template (Ready) ή να κατασκευάσουμε/αγοράσουμε ένα της αρεσκείας σας (Custom)
> Σχεδιασμός Λογότυπου Οχι Είναι το λογότυπο (Logo ) που αντιπροσωπεύει το site / επιχείρησή σας. Αν δεν έχετε έτοιμο δικό σας μπορούμε να φιλοτεχνίσουμε εμείς ένα για την επιχείρηση και το site σας.
> Photo Gallery Ναι Είναι μια ή περισσότερες σελίδες με συλλόγη φωτογραφίων.
> Aναζήτηση στο Site Ναι Είναι το πεδίο μέσα από το οποίο μπορείτε να κάνετε αναζήτηση και να βρίσκετε σελίδες σχετικές με το ερώτημα που αναζητάτε μέσα στο site σας.
> Log in With Google Account Ναι Οι επισκέπτες του Web Site σας θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν στο Site σας με τον ίδιο κωδικό που εχούν και στο Google (Gmail). Ετσι θα μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες.
> Χάρτης περιοχής (Map) Ναι Σημειωμένη τη θέση της επιχείρησής σας σε παγκόσμιο διαδραστικό χάρτης. (Google maps)
> Ηλεκτρονικό κατάστημα (E-Shop) Ναι Το Web Site σας θα είναι ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι πελάτες σας θα μπορούν να παραγγείλουν και να εξοφλήσουν τα προίοντα που επιθυμούν ηλεκτρονικά.
Hosting
> Domain Names gr + eu + com Είναι η ΔΩΡΕΑΝ κατάληξη του ονόματος χώρου τομέα (Domain Names) που κατοχυρώνουμε για το Site σας σ'αυτό το πακέτο.
> Hosting Size 5000mb Ο μέγιστος χώρος στο σκληρό δίσκο που θα μπορεί να χρησιμοποιεί το site σας. Εάν οι ανάγκες σας σε χώρο μεγαλώσουν στο μέλλον μπορείτε ανα πάσα στιγμή να κάνετε αναβάθμιση σε μεγαλύτερο πακέτο φιλοξενίας.
> Λογαριασμοί E-mail έως 20 απο Απεριόριστους Ειναι ο μέγιστος αριθμός λογαριασμών e-mail (π.χ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) που δημιουργούμε σ'αυτό το πακέτο. Περισσότεροι λογαριασμοίι e-mail μπορούν να δημιουργηθούν απο εσάς στο μέλλον εντελώς ΔΩΡΕΑΝ (εφόσον το υποστηρίζει το πακέτο φιλοξενίας σας) ή με διαφορετική συμφωνία.
> Κίνηση (Traffic) Απεριόριστη (Unlimited) Η επιτρεπόμενη μηνιαία κίνηση (web traffic) για μεταφορά δεδομένων από και προς τον ιστοτόπό σας (web sites).
Promotion
>

S.E.O.

Ναι

Το SEO ή αλλιώς Search Engine Optimization είναι η βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων σας για να είναι κατανοητές απο τις μηχανές αναζήτησης. Είναι στην ουσία το πόσο εύκολα μπορεί να καταλάβει μία μηχανή αναζήτησης το περιεχόμενο του ιστοτόπου σας και να το κατατάξει ανάλογα. Χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο φάσμα λέξεων και φράσεων κλειδιών προσπαθούμε να σας κατατάξουμε ψηλότερα. Όσο καλή εικαστικά αλλά και ως περιεχόμενο και αν είναι η ιστοσελίδα σας, αν δεν εμφανίζεται πουθενά στις μηχανές αναζήτησης, τότε θα βρεθεί στα αζήτητα και η επισκεψιμότητα της στο μηδέν.

>

καταχώρηση σε μηχανές αναζήτησης

Ναι Αναλαμβάνουμε να καταχωρήσουμε τον ιστότοπό σας στις πιο δημοφιλείς Mηχανές αναζήτησης (π.χ Google, Bing, κτλ)
>

Κουμπί Like στο Facebook

Είναι ένα κούμπι με το οποίο θα μπορεί ο επισκέπτης να κανει "Like" του ιστοτόπου σας στην σελίδα του στο Facebook.
Support
>

E-mail Support

24/7 Πότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με ένα e-mail με το αίτημά σας και οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της LiquidMinds θα το διεκπαιρεώσουν άμεσα και θα σας ενημερώσουν για την πορεία του.
>

Phone Support

8/5 Πότε μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο και οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της LiquidMinds θα διεκπαιρεώσουν κάθε αίτημα σας άμεσα.
> Υποστήρηξη εκπαίδευση 3 μήνες Είναι το χρονικό διάστημα οπου θα κάνουμε αλλαγές για να το φέρουμε στα μέτρα σας και θα σας εκπεδέυσουμε ώστε να μπορείτε στο μέλλον να το διαχειριστείτε μόνοι σας. Στη συνέχεια θα είμαστε κοντά σας σε οτιδήποτα σας χρειαστεί στο μέλλον.
 
Μόνο με 831,00 εφάπαξ Τιμη χωρίς ΦΠΑ, συμπεριλαμβάνεται 15% Έκπτωση.
 
.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων.

Υποστηρίζεται / συμπεριλαμβάνεται
Δεν υποστηρίζεται / δεν συμπεριλαμβάνεται / δεν απαιτείται.
Δεν συμπεριλαμβάνεται, διατίθεται σαν πρόσθετο με επιπλέον χρέωση
24 / 7 24 Ώρες την ημέρα / 7 Ημέρες την εβδομάδα / 365 Ημέρες το χρόνο
8 / 5 Εργάσιμες ημέρες & ώρες (09:00 έως 17:00, Δευτέρα έως Παρασκευή)