foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
+30.2421421124
info@liquidminds.gr

Turning your consept in to reality

χαρτοφυλάκιο (Portfolio)

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικές απο τις δουλειές και τα Project που έχουμε δημιουργήσει.

International Music Festival "Ευμέλεια" Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ 

Απο το Profil του Φεστιβάλ : "Το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ «Ευμέλεια», που ολοκλήρωσε ήδη τον Απρίλιο 2014 την 3η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσης και αμέριστης υποστήριξής του από το Κοινωφελές Ίδρυμα Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη στην Αγριά Βόλου και πάντα υπό την εμπνευσμένη καλλιτεχνική διεύθυνση του διαπρεπούς Βολιώτη πιανίστα Ντίνου Μαστρογιάννη, αποτελεί πλέον έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς όχι μόνο για τη Μαγνησία αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα, αφού είναι ένα από τα πρωτοποριακότερα μουσικά φεστιβάλ των τελευταίων ετών. "

Liquid Minds : Κατασκευή πλήρως δυναμικού Ιστοτόπου (Web Site) για τις επαγγελματικές απαιτήσεις του Φεστιβάλ. Βασίζεται σε σύστημα διαχείρησης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα (Open Source Content Management System) με πολυεπίπεδη κατηγοριοποίηση.

 

International Music Festival

Περισσότερα: International Music Festival "Ευμέλεια" Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ  

AutoPassias

Απο το Profil της εταιρείας : "Το επισκευαστικό κέντρο αυτοκινήτων Ιωάννη Πασσιά βρίσκεται στον Βόλο στην οδό Κορωνίου 17 στο Πεδίο Άρεως έναντι Μηχανολογικού. Τεχνικός διευθυντής και ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι ο Ιωάννης Πασσιάς, με 25ετή πείρα στον χώρο του αυτοκινήτου. Άριστα καταρτισμένος πάνω στην τελευταία τεχνολογία όσον αφορά τα ηλεκτρονικά και μηχανικά μέρη του αυτοκίνητου μέσω συνεχούς παρακολούθησης σεμιναρίων. Διαθέτουμε άψογα εξειδικευμένο προσωπικό. Ευρύχωρο και λειτουργικό συνεργείο 400τμ. εξοπλισμένο με μηχανήματα της τελευταίας τεχνολογίας για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

Liquid Minds : Κατασκευή πλήρως δυναμικού Ιστοτόπου (Web Site) για τις επαγγελματικές απαιτήσεις της εταιρείας. Βασίζεται σε σύστημα διαχείρησης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα (Open Source Content Management System) με πολυεπίπεδη κατηγοριοποίηση.

 

AutoPassias

Περισσότερα: AutoPassias

Αρχοντικό MELANTHI 

Απο το Profil του αρχοντικού : Στο αρχοντικό MELANTHI είναι ιδανικό για μικρές και μεγάλες αποδράσεις, θα ζήσετε ώρες ξεγνοιασιάς, ζεστασιάς και ανυπέρβλητης φιλοξενίας σε ένα χώρο που δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι για να ικανοποιήσει όλες σας τις επιθυμίες. "

Liquid Minds : Κατασκευή πλήρως δυναμικού Ιστοτόπου (Web Site) για τις επαγγελματικές απαιτήσεις του αρχοντικού. Βασίζεται σε σύστημα διαχείρησης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα (Open Source Content Management System) με πολυεπίπεδη κατηγοριοποίηση.

 

MELANTHI arxontiko Web Site

Περισσότερα: αρχοντικό MELANTHI 

Makrinitsa Jazz Festival

Απο το Profil του Festival: "Ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ», που εδρεύει στον Βόλο και λειτουργεί ήδη από το έτος 2012 παρεμβαίνει στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της Μαγνησίας με αξιοσημείωτη ευαισθησία και εξαιρετική επιτυχία.Το αντικείμενό του είναι η ψυχαγωγία δια της Μουσικής. Makrinitsa Jazz Festival υπηρετεί την Τέχνη και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό!"

Liquid Minds : Κατασκευή πλήρως δυναμικού Ιστοτόπου (Web Site) για τις δημοσιογραφικές απαιτήσεις του Festival. Βασίζεται σε σύστημα διαχείρησης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα (Open Source Content Management System) με πολυεπίπεδη κατηγοριοποίηση.

 

NovaFM 106 - Muuusic Radio

Περισσότερα: Makrinitsa Jazz Festival

Παραδοσιακό Τσιπουράδικο ΠΑΠΑΔΗΣ

Απο το Profil του μαγαζιού : Το παραδισιακό τσιπουράδικο μεζετζίδικο του Παπαδή που από το 1951, σε παλιές περγαμηνές γραμμένο, κρατάει τα σκήπτρα και σας καλοσωρίζει στην ιστοσελίδα του. Σας προσκαλεί να δοκιμάσετε όλες αυτές τις λαχταριστές λιχουδιές που σας περιμένουν εδώ.

Liquid Minds : Κατασκευή πλήρως δυναμικού Ιστοτόπου (Web Site) για τις επαγγελματίκες απαιτήσεις του μαγαζιού. Βασίζεται σε σύστημα διαχείρησης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα (Open Source Content Management System) με πολυεπίπεδη κατηγοριοποίηση.

 

Παραδοσιακό Τσιπουράδικο ΠΑΠΑΔΗΣ

Περισσότερα: Παραδοσιακό Τσιπουράδικο ΠΑΠΑΔΗΣ

Γράντας Ε. Παπαδημητρίου Γ.Ο.Ε

Απο το Profil της Εταιρίας: Η εταιρία  Γράντας - Παπαδημητρίου Ο.Ε κατασκεύαζει πέργκολες και ημιαψιδωτά στέγαστρα που είναι ιδανική λύση για εισόδους, πισίνες, roof garden, αίθρια εξωτερικών χώρων και οπουδήποτε αλλόυ φαντάζεστε.

Liquid Minds : Κατασκευή πλήρως δυναμικού Ιστοτόπου (Web Site) για τις επαγγελματικές απαιτήσεις της εταιρίας. Βασίζεται σε σύστημα διαχείρησης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα (Open Source Content Management System) με πολυεπίπεδη κατηγοριοποίηση.

Γραντάς Ε.

Περισσότερα: Γράντας Ε. Παπαδημητρίου Γ.Ο.Ε

EPS Hellas - Υπολογιστής Θερμομόνωση

Απο το Profil της Εταιρίας: Η διογκωμένη πολυστερίνη ή εν συντομία EPS (Expanded Polystyrene), είναι ένα ελαφρύ, άκαμπτο, πλαστικό και αφρώδες υλικό που παράγεται από συμπαγείς σταγόνες πολυστυρολίου και αποτελείται κατά 98% από αέρα. Το υλικό αυτό όταν θερμανθεί με ατμό, παράγει τέλεια κλειστές σφαιρικές κυψέλλες EPS. Η διαστολή επιτυγχάνεται λόγω των μικρών ποσοτήτων πεντανίου αερίου που απελευθερώνονται μέσα στο πολυστυρόλιο κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.

Liquid Minds : Κατασκευή πλήρως δυναμικού Ιστοτόπου (Web Site) για τις επαγγελματικές απαιτήσεις της εταιρίας. Βασίζεται σε σύστημα διαχείρησης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα (Open Source Content Management System) με πολυεπίπεδη κατηγοριοποίηση.

 

EPS Hellas - Υπολογιστής Θερμομόνωση

Περισσότερα: EPS Hellas - Υπολογιστής Θερμομόνωσης

Center For Molecular Analysis & Research

Απο το Profil του Κεντρου:Το KENTΡΟ ΜΟΡΙΑΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ Α.Ε. είναι μια σύγχρονη εταιρεία παροχής υπηρεσιών εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας που εξειδικεύεται στην εφαρμογή των μοριακών διαγνωστικών αναλύσεων σε ότι αφορά την πρόγνωση, τη διάγνωση και την έρευνα στον καρκίνο

Liquid Minds : Κατασκευή πλήρως δυναμικού Ιστοτόπου (Web Site) για τις Λεπτομερείς απαιτήσειςύγειας του κέντρου. Βασίζεται σε σύστημα διαχείρησης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα (Open Source Content Management System) με πολυεπίπεδη κατηγοριοποίηση.

 

 width=

Περισσότερα: Center For Molecular Analysis & Research

NovaFM106 Muuusic Radio

Απο το Profil του σταθμού : "Ο NovaFM106 είναι το πρώτο αμιγώς μουσικό ραδιόφωνο (AC+* ) που έχει ιδρυθεί στην Μαγνησία. Έχει εμβέλεια στην Κεντρική Ελλάδα και καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα ακροατηρίου διαφόρων ηλικιών, μορφωτικών – οικονομικών επιπέδων. Το αντικείμενό του είναι η ψυχαγωγία δια της Μουσικής. Ο NovaFM106 υπηρετεί την Τέχνη και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό!"

Liquid Minds : Κατασκευή πλήρως δυναμικού Ιστοτόπου (Web Site) για τις δημοσιογραφικές απαιτήσεις του σταθμού. Βασίζεται σε σύστημα διαχείρησης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα (Open Source Content Management System) με πολυεπίπεδη κατηγοριοποίηση.

 

NovaFM 106 - Muuusic Radio

Περισσότερα: NovaFM106 Muuusic Radio