Τα 4 βασικά βήματα για την επιτυχία στο SEO

Τα 4 βασικά βήματα για την επιτυχία στο SEO

έρευνα λέξεων-κλειδιών

έρευνα λέξεων-κλειδιών

Διεξάγουμε την απαραίτητη έρευνα, ώστε να εντοπίσουμε τα δημοφιλέστερα keywords του κλάδου σας. Με αυτόν τον τρόπο, ανιχνεύουμε ποιες λέξεις-κλειδιά αναζητούν συχνότερα οι χρήστες του διαδικτύου και προσαρμόζουμε το περιεχόμενό σας αναλόγως, ενσωματώνοντάς τες στο website σας με την ιδανική συχνότητα. Παράλληλα, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση των keywords κατά τον σχεδιασμό της link building στρατηγικής σας.

Εργαλεία SEO

Εργαλεία SEO

Χρησιμοποιούμε τα πιο μοντέρνα και εξειδικευμένα εργαλεία SEO, ώστε να βελτιώσουμε καθοριστικά την κατάταξη του website σας. Με σύμμαχο την πολύτιμη γνώση και εμπειρία μας, αξιοποιούμε στο έπακρο δυναμικά SEO Tools, όπως το search console, τα google analytics, τα mobile friendly tests και άλλα. Συνδυάζοντας την εξελιγμένη τεχνολογία με τις άρτιες τεχνικές μας, σας στέλνουμε απευθείας στην πρώτη θέση των αποτελεσμάτων της Google.

Εμπειρία Χρήστη

Εμπειρία Χρήστη

Επικεντρωνόμαστε στην εμπειρία που αποκομίζει ο επισκέπτης της ιστοσελίδας ή του e-shop σας, αναγνωρίζοντάς την ως έναν από τους κρισιμότερους παράγοντες SEO. Αναπροσαρμόζουμε την αρχιτεκτονική του website σας με τρόπο που απογειώνει το User Experience, εστιάζοντας ταυτόχρονα σε χαρακτηριστικά όπως: mobile friendly σχεδιαστικό, ποιοτικό περιεχόμενο, responsive design, navigation menu και βέλτιστο page speed.

In-page SEO

In-page SEO

Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας εφαρμόζοντας κάθε ενημερωμένη In-Page SEO τεχνική. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας κάθε παράγοντα που πρόκειται να εκτιμηθεί θετικά τόσο από τις μηχανές αναζήτησης όσο και από τους χρήστες, καθιστώντας τις σελίδες σας απόλυτα SEO-friendly: title tags, URLs, keywords, headings, meta titles & descriptions, image optimization, internal links, SEO-friendly content & structure κ.ά..

Σχεδίασε μαζί μας το μέλλον της επιχείρησης σου

Όποιο και αν είναι το budget σας, εμείς στην LiquidMinds το αξιοποιούμε με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Από ένα έντυπο ένα Video ή μια ιστοσελίδα, μέχρι ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνίας, θα σας βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να προβληθείτε, συνδυάζοντας αποτέλεσμα και οικονομία.

Τηλ: 2421107180

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ